Gastronomija/Gastronomy/Gastronomie
Search by Key Words
Category:
Location:

Konoba Pržun

Uvala Tetina, Goli otok

0982586640

Mon - Sat: to Sunday: to

Overall Rating

0
Position
Hygiene
Service
Quality
Staffs
View

Adresa: Uvala Tetina – Goli otok

 

E-mail: tomiciclopar@gmail.com

 

Tel: +385(0)91 258 6640

 

Konoba „Pržun“ nalazi se na jugozapadnoj strani Golog otoka te je cijelom svojom širinom okrenuta prema otoku Rabu tj. mjestu Lopar. Do konobe se može doći jedino morskim putem, vlastitom brodicom ili organiziranim turističkim rutama s otoka Raba i Krka te obližnjih Sv. Jurja i Senja s Velebitske strane.

 

Početkom 1994. godine došlo je do ideje o začetku ugostiteljskog objekta na Golom otoku. Poštujući povijesne činjenice i podneblje, Tomičići su morali prolaziti kroz bure i juga da bi ustrajali u svojoj nakani i otvorili konobu.

 

Kod njih možete kušati tradicionalna jela primorskog kraja kao i sve blagodati mora tj. ribu koju sami ulove ili ju ribari donesu te ju frišku serviraju na Vaš stol. Svojim trudom u ribarstvu i poljoprivredi nastoje udovoljiti svim zahtjevima pred kojima se danas nalazi ugostiteljska djelatnost. Kod njih ćete se ugodno osjećati uz Igorov osmjeh i osmjehe osoblja koje Vas poslužuje.

 

Konoba „Pržun“ otvorena je od kraja travnja do početka listopada kada krenu prve bure te se valja vratit svojoj obitelji!

Our Menu

Our Reviews

ADD REPLY

YOU MUST LOGIN TO SUBMIT A REVIEW

Similar Restaurant

    KONOBA “AMFORA“

    Augusta Šenoe 6, 53 288 Karlobag

    Konoba Mul

    Sveti Juraj 43, Sveti Juraj